Jak prodávat?

Epic Gama je platforma, kde můžeš prodávat herní služby, měny, sběratelské předměty a mnoho dalšího. Stačí se pouze zaregistrovat!

Prodávej ještě dnes!

Registruj se

Abys mohl/a prodávat, musíš se registrovat jako prodejce.

Prodej a předej

Až někdo koupí tvé produkty, předej nebo doruč je kupujícímu.

Vytvoř produkt

Vytvoř produkty, které chceš prodávat, ve svém obchodě.

Hotovo!

Pokud tvůj prodej dopadl úspěšně, obdržíš platbu.

F.A.Q.

Nejčastější otázky pro prodávající

Prodej bez registrace není možný. Musíte se nejdříve zaregistrovat jako prodejce.

Zde se můžete zaregistrovat jako prodejce.

Postup přidání nových produktů naleznete v sekci „Jak prodávat“ na našem webu.

Při přidávání produktu můžete nastavit libovolnou cenu, kterou považujete za správnou. Pokud s prodejem začínáte nebo si nejste jistí, doporučujeme  prozkoumat ceny podobných produktů na našem marketplace.

Přihlaste se do svého prodejního účtu, vyberte produkt, který chcete upravit nebo smazat,  proveďte požadované změny a potvrďte nebo klikněte na možnost „Smazat“.

Naše pravidla a podmínky naleznete v sekci „Pravidla prodeje“ a  “Obchodní podmínky” na našem webu. Doporučujeme je důkladně přečíst, abyste se ujistili, že plně rozumíte našim pravidlům a požadavkům.

Výdělky z prodaných předmětů nebo služeb si můžete převést na váš bankovní účet nebo jiný preferovaný účet, který jste se zvolili při registraci, a to po řádném provedení a dokončení objednávky a uplynutí ochranné lhůty kupujícího.

Za používání naší platformy je účtován prodávajícímu poplatek ve výši 8% z každého prodeje a k tomu náklady spojené s platebními transakcemi. Viz sekce Obchodní podmínky – poplatky.

Veškeré spory s kupujícím se snažte nejprve vyřešit smírnou cestou prostřednictvím vzájemné komunikace. Pokud nedojdete k vzájemné shodě, můžete kontaktovat naši zákaznickou podporu. Připravte si veškeré podklady – číslo objednávky, důkazy o provedení služby nebo předání předmětu. Naše podpora se danou situaci pokusí prošetřit a vydá případné doporučení k jejímu uzavření.

Ano,  máte právo zrušit svůj účet nebo požádat o jeho zrušení, ale zrušením účtu se nezbavujete odpovědnosti za případné závazky vzniklé před datem zrušení účtu.

Zásady ochrany a bezpečí prodávajícího

Pár zásad, kterými by se měl prodávající řídit v zájmu zachování bezpečného prodávání a své ochrany.

Nákupní košík
Přejít nahoru